Piti ihan tarkistaa, mitä on viimeksi kirjoittanut.

Plikka on vaihtanut pariinkin otteeseen työpaikkaa, oltuaan Tornin jälkeen keväästä syksyyn jäätelöautolla, sen jälkeen  jäätelökaupassa ja nyt sitten ruokaravintolassa tarjoilemassa. Tämä paikka näyttää nyt lupaavalta, pidetään peukkuja. Iskonsa kanssa menivät kihloihin ja nyt suunnitellaan ensi vuodeksi häitä.

Meillä isännän kanssa ei ole mitään kummallista. Isäntä eläkeputkessa odottelemassa virallista eläkettä, minä töissä. Minulla todettiin rappeuma yhdessä nikamavälissä lannerangassa. Tämä aiheuttaa puutumis- ja kipuoireita toiseen jalkaan sekä askeleiden läpsymistä toiseen hermojen kulkiessa kyseisen nikamavälin kautta. Onneksi on vielä useinmiten ollut korjattavissa asennon muutoksella, jolloin kipu/puutos häviää.

Mielessä on sen sijaan varsinaiset hulinat. Pitää itseään ihan rauhoittaa ettei liikaa nuoren parin hääsuunnitelmiin sotkeudu. Olen ne päässäni jo moneen otteeseen suunnitellut, mutta hiljaa pitää olla. Onneksi Iskon äiti on samanlainen. On tämä vaikeata, mutta niin ihanaa <3