Kuistin seinä on saatu remontuoitua melkein kokonaan eikä enää tarvitse kulkea sisään kellarin kautta. Todellinen yllätys oli ulko-oven muodonmuutos uuden puuöljyn myötä. Vielä ikkunat odottavat käsittelyä sekä sivuseinän kellarin ovi ja seinä pitää vielä kesän aikana korjata.

WP_20140604_001-normal.jpg

Välissä pidettiin pihatalkoot ja saatiin päivän aikana siirrettyä saunan takana olevat romut ja purettua aita naapurin puolelta pois. Aitalaudat isäntä otti talteen, kun tässä hässäkässä saimme uuden venepaikan ja veri veti järvelle. Hän päällysti veneelleen telineen rantaan aitalaudoilla. Ja on niin onnellinen, kun vene on kilometrin päässä.

Valitettavasti ensi viikonloppuna on taas hautajaiset, sillä anopin avomies haudataan, hän ei ollut isännän isä. Hän oli 88-vuotias ja sairastanut varmaan viimeiset 10 vuotta. Viimeisen yli puoli vuotta häntä siirrettiin sairaalasta vanhainkotiin ja taas takaisin sairaalaan.

Hautajaisten jälkeen vaatteita vaihdettuani sujautan suoraan vuoden 1978 yhdeksännen luokan luokkakokoukseen, jonne on saatu kerättyä peräti 16 osallistujaa eli yli puolet. Menemme Viikinsaareen ( http://www.hopealinja.fi/sivut/viikinsaari.htm ) syömään. Saas nähdä ny :D