Taas on ollut päivittelyssä luova- ei kun laiskuustauko. Päässä on liikaa kaikenlaista toimintaa, joka pitäisi sieltä saada puserrettua käytännön tasolle ulos.

Onneksi tuo Amerikan maailman halloween-hulabaloo ei ole saanut enempää tuulta purjeisiinsa tänne meille. Viikonlopun molempina päivinä kävimme yhteensä neljällä eri hautausmaalla kynttilöidemme kanssa.

Lauantaina isännän ja äitinsä kanssa ja sunnuntaina omien vanhempieni ja veljeni kanssa. Lauantai oli todella vilkas, Tampereen Kalevankankaan hautausmaan lähelle ei autolla meinannut mahtua ollenkaan. Ja koska koko keskusta oli hiljainen kauppojen ollessa kiinni, olivat romanialaiset kerjäläiset ohjattu joka ainoalle portille kerjäämään. Tulos taisi olla vain aikas huono. Sunnuntain matka olikin päälle sata kilometriä pohjoiseen.

Oli mukava huomata, että hautausmaalle käveli kokonaisia perheitä pienine lapsineen kynttilöitä viemään. Itse en muista, mutta äitini on kertonut, että hänellä oli tapana meidän lasten kanssa aikoinaan käydä muuten vain hautausmaalla kävelyllä.

Automatkalla pohjoisesta naureskelemme ennen Hämeenkyröä tien laidassa seisoskelevalle kyltille. Ihanko oikeasti suomalaiselle pitää nykyään kertoa, että tuos on metsä?

Mets%C3%A402b-normal.jpg

 

Hyvää isänpäiväviikonloppua kaikille, varsinkin isille!

big_hug-normal.jpg

Ja hali päälle....

hali2-normal.jpg