P9150110b-normal.jpg

Nukkekodin saaminen lahjaksi kutkutti aivonystyräni melkoiseen myllerrykseen.

Ainoa, mistä olen pystynyt tekemään päätöksen on, että talo on täten plikan kunniaksi nimetty Villa Armiiraksi. Nimi on yksi hänen nimistään, jonka hän sai isoisoäidiltään.

Talo seisoo kuistilla ja on kyllä pikku hiljaa kaapannut myös isännän ajatuksineen mukaansa vaikka sen kyllä arvasinkin. Vielä ei mitään konkreettista ole talossa tehty, mietitty vain mitä huoneita laitetaan minne. Tai siis minä olen miettinyt.

Ja kerätty erilaisia tarvikkeita. Olemme vuosikausia osteskelleet kaupoista kaikenlaisia pikkujuttuja, jotka ovat sittemmin kadonneet kellari-, vintti- ja varastolaatikoihin. Nyt isäntä kiikuttaa niitä sisälle taloon sitä mukaa, kun silmiin sattuu. Minä taas olen töissä ottanut talteen julmetun kokoiset esitetaulupohjat, jotka nyt haettiin kotiin. Niitä ajattelin käyttää esim. ovien tekoon. Töissä ne olivat arkkitehtikilpailuehdotusten esittelyssä. Kilpailun ratkettua olisivat menneet roskiin. Biltemasta tarttui mukaan pari pussia sytykkeitä sekä harmaa ja musta pikkumaalipurkki.

Tässä muutama jo löytynyt/hankittu, lisää on vielä jossain....

PA040120b-normal.jpg

astiasto

PA040119b-normal.jpg
tonkka ja ämpäri, kuparisia

PA040113b-normal.jpg

töistä talteen otettu julistepohja

 

Bilteman ostokset:

PA040115b-normal.jpg

PA040116b-normal.jpg

 

Oma alkuperäinen nukkekotihaaveeni on täysin erilainen kuin tämä talo. Haave on nyt siirretty sivuun tämän toteuttamisen ajaksi ja on ohjelmassa myöhemmin.