Taas tuli yksi vuosi lisää ja päätin tarjota vanhemmilleni, veljelleni ja anopille kahveet. Heitä ennen päivällä syömään tuli plikka nykyisen poikaystävänsä Iskon kanssa. Tämä on päivälleen pari vuotta häntä vanhempi miehen alku. Meillä käymässä nyt kolmatta kertaa, vähän ujon ja hiljaisen puoleinen ja meidän hölöpähöö-jutut kuunteli suhtkoht hiljaa myhäillen. Plikka halusi vaivatta samalla näyttää hänet kerralla lähimmilleen, Isko pääsi suhtkoht helpolla, kun mummut innostuivat keskenään jotain kahvipöydässä päivittelemään.

Opinpahan minäkin samalla etten toistamiseen tarjoa hänelle maustettua ruokaa, kun katselimme hikipisaroiden ilmaantumista ruokapöydässä. Tarjolle olin tehnyt Lamminpään lumousta ja lohkoperunoita. Päälle kahveet.

Yllätyksen olivat isänsä kanssa kehitelleet, kun käskivät sulkea silmät ja ne avatessani oli silmäni edessä tälläinen:

P9150110b-normal.jpg  P9150109b-normal.jpg

Olivat ajatelleet, että vuosikausien höpötys nukkekodista saa sysäyksen eteenpäin. Eli minun tapauksessani ensi alkuunsa siihen suunnitteluvaiheeseen. Plikka oli maalannut jo kaikki pokatkin uudelleen ja isäntä oli sekoitellut maaleja löytääkseen kattoon oikean sinisen sävyn.

Joten nyt siis ensin pitää siis saada se yläkerran työhuone kuntoon, jotta tälle saadaan kunnon tila.

Ihanat omat ihmiset.