Sain vihdosta viimein tähän blogiin kuvat tuotua suunnilleen takaisin. Osaa en enää viitsi kyllä kaivella kätköistä, joten muuttelin vanhoja tekstejä poistaen niistä kuvien tekstejä ym. Se niistä, kukapa niitä enää kaipailee. Ja kolmen blogin päivittely tuntuu ajoittain kieltämättä vähän työläältä.

Aika muutenkin kuluu kuin siivillä, joulu meni, plikka muutettiin. On kotiutunut, hevoskoiruuskin on yllättänyt ja lakannut tekemästä pahaa. Plakkarissa on nyt kaksi täysin tuhottua 140 cm runkopatjaa, kolme petaria, kaksi sohvaa, yksi nahkatakki, ties kuinka monet kengät, cdt, dvdt, ymt. Ja mikä parasta, plikka on päässyt poitsusta ilmeisesti lopullisesti yli, kun yhtenä päivänä kertoi, ettei enää koskaan aloittaisi hänen kanssaan uudestaan mitään. En pystyisi enää luottamaan. Ja äiteen sydän suli onnesta.

Juhlia on vietelty ja kevään/kesän mittaan vietellään suvun piirissä enemmän tai vähemmän vielä lisää. On ollut useammat viisikymppiset, omani mukaanlukien. Mukaan on mahtunut yhdet ristiäiset, kohta on häät ja yhdet kahdeksankymppiset. Kohta syntyy uusi suvun jäsen, joten ristiäisetkin on taas tiedossa keväällä.

Isäntä on pakkolomalla eikä töihinpääsystä ole mitään tietoa. Ja nyt on se aika, joka vaikuttaa tulevan eläkkeen määrään. Ährgh!