Sukututkimus valloitti ja vei mennessään. Ja niin sitä on istuttu ja luettu ja yritetty yli kolmenkymmenen vuoden takaisella ruotsinkielen taidolla selvitä vanhoista koukeroista. Joita on kertynytkin yllättävän paljon salaa. Aloin sitten työstämään "teosta", jonka voisin lupaukseni mukaisesti lähettää serkuilleni.

Mutta sitä tehdessäni sain päähäni perustaa tämän ja koirien blogin jälkeen myös tuloksille blogin. Ja pitää sen erillään tästä, jos vaikka joku muukin sukulaisista haluaa alkaa sinne kirjoittajaksi. Joten tässä viimeiset pari kuukautta olen ensin opetellut ja sitten kirjannut tietojani sivustolla

http://seffanias.blogspot.com/ . Siellä kiinnostuneet voivat käydä kurkkaamassa. Sivut saattavat jossain vaiheessa muuttua salasanallisiksi, kunhan kuulen muiden asianomaisten mielipiteen.

Muuten arki on kulunut vanhoissa merkeissä, plikka ja poitsu ja pimatsu-haukku poikkeilevat entiseen malliin. Pimatsu on jo puolihevosen kokoinen vaikka ikää on vain viisi kuukautta. Ja tykkää Taavista ihan mahottomasti, pitää sitä karvalelunaan. Meno on melkoista, kun kämppää ympäri laukkaa mitteli ja tanskandoggi. Tiitus istuu visusti jonkun sylissä.

Oma oloni on ollut erinomainen, kohtauksia ei ole tullut vaikka lopetinkin vuoden vaihteen ympärillä toisen lääkkeeni. Olo on pikemminkin parantunut, aivotkin taas juoksee eikä enää tarvitse koko iltaa töiden jälkeen nukkua. Toiveissa olisi saada toukokuussa ajolupakin takaisin, jos meno jatkuu tälläisenä.