Tässä sitä äiteen sydän paisuu onnesta, kun seuraa tuon jälkikasvunsa aikuistumista ja elämän lutviutumista uomilleen.

Ensiksi tuon Rikun löytymistä, joka vain paranee kun opitaan enemmän tuntemaan. Nyt on menossa vaihe, jossa pariskunta asuntohakemuksia sinne tänne heitelleenä odottelee ensimmäisen yhteisen asunnon löytymistä.

Plikka sai sitten ensimmäisen kunnon työpaikankin. Häntä näkee mm. Tampereen jäähallilla pelipäivinä tiskien takana tarjoilemassa sekä ketjun muissa ravintoloissa. Riku on tuonut myös innostuksen jääkiekon seuraamiseen tälle prinsessalle, joka aiemmin viisveisasi minkään urheilun seuraamisesta.

Nyt on asunnon odottelun sivussa sitten menossa häiden suunnittelu, sillä pari on päättänyt mennä naimisiin seuraavan neljän vuoden sisällä. Plikka on jo kyselemässä hintoja eri paikoista, jotta osaavat säästää niitä varten. Itkukin häneltä pääsi, kun kuuli, että pappansa (75v.) oli purskahtanut ilon kyyneliin asiasta kuullessaan. Plikka on aina ollut papan pikku tyttö. Siinä sitten itkettiin molemmat.

Eilen naureskeltiin, kun hän tokaisi kuultuaan papasta, että sää nyt ainakin itket häissä tarkoittaen minua ja taipumustani itkeä kaikkialla ja jatkoi, että niin itkee Rikukin. Ja päädyttiin, että vietetään itkuhäät.NauruItku