Vähiin käy ennen kuin loppuu tuo loma. Onneksi on löytynyt ja tapahtunut muutama ilopilleriksi luonnehdittava asia ennen kuin taas toimistotuolin kulutus alkaa.

Pilleri 1: Toukokuussa Prisman parkkipaikalla päätti joku lähteä parkkiruudusta äkäisesti peiliin vilkaisematta - tuloksena oli, että meidän auton etulokasuoja sattui olemaan peruutuslinjalla. Käytimme vihdosta viimein kuukauden tapahtuman jälkeen automme vahinkotarkastuksessa ja saimme tekstarilla luvan toimittaa sen korjattavaksi. Tilasimme merkkihuoltoon ajan. Tällä viikolla soi isännän puhelin ja toinen vahinkotarkastaja vaati autoamme nähtäväksi uudelleen, koska peruuttajan autossa ei ole minkäänlaisia jälkiä, joten kolaria ei ilmeisesti ole tapahtunutkaan. Eilen kävimme paikalla, siellä oli myös vahingontekijä sekä kaksi vahinkotarkastajaa. Vartin autoja vertailtuaan, mittailtuaan ja kuvailtuaan tulivat onneksi siihen tulokseen, että kyllä auto on osunut meidän autoon ja voimme alkuperäisten suunnitelmien mukaan viedä automme korjaukseen. Lähtiessämme peruuttaja tarjoutui korjauttamaan automme jossain toisessa korjaamossa ettei bonukset tipu. Emme kuitenkaan edes tätä vaihtoehtoa ajatelleet henkilön käytöksen ja vakuutusyhtiön vetkutusten takia.

Pilleri 2- kauneus on katsojan silmissä: Naapurissa on molempien vanhempien vanhemmat ym. sukulaisia Kiinasta kylässä koko kesän. Viikko sitten vaihtui vanhemmat, kun edelliset kuukauden oltuaan lähtivät Kiinaan takaisin ja toiset tulivat. Tällä kertaa mukana tuli myös äidin veli perheineen. Tämän veljen tytär ilmeisesti harrastaa valokuvausta, sillä sen verran ahkerasti hän jokaista heinän kortta kuvaa. Tullessamme eilen kotiin sieltä vahinkotarkastuksesta naapurin rouva pyhälsi pihaamme ja kysäisi saisiko heidän vieraansa ottaa valokuvan meidän postilaatikosta, kun se on niin ihana? Mitäpä siihen kuin että ottakaa vain, sehän on pelkkä laatikko. Tosiasiassa kuvaus tarkoitti, että jokainen kiinalainen naisihminen meni vuorollaan seisomaan meidän laatikon viereen kuvattavaksi.

Pilleri 3 - kun on tylsää, keksi jotain piristävää: Tämä odotti kotiintullessa tänään. Koirapoijaat olivat pitkästä aikaa kaksistaan kotona ja pissaläiskien poistoon tarkoitettu vessapaperirulla oli jäänyt liian matalan pöydän reunalle. Eipähän ole siinä enää. Mahtoi olla Taavilla hauskaa:

IMG_0510b-normal.jpg