Olen ollut muutaman päivän "lomalla", joista yksi meni huushollin siivoamiseen, yksi leipomiseen. Sitten tänään tuli parikymmentä lähintä sukulaista kyläilemään, jotta voitaisiin juhlistaa isännän lisävuosia. Plikka toivoi, että koko lähisuku tulisi, jotta hän saisi Rikunsa kerralla kaikille esiteltyä. Samalla ´avattiin´ grillikatos, joka oli kalustettu uudelleen kylläkin uusvanhoilla kalusteilla.

Nyt siellä on pari sohvaa, pari nojatuolia ja puutarhapöytä. Isäntä siinä työn touhussa toisella sohvalla makoillessaan tokaisi, että tuonne katon rajaan voisi hankkia taulutv:n, jotta täällä voisi pelata pelejä. Hmrh! Kait se siellä kohta on...

Kuva juhlien jälkeiseltä hetkeltä, kun sisään on kannettu takaisin kaikki ylimääräisetkin puutarhatuolit ja sisäkukat. Kukkien alla oleva pöytä on muuten isäni omasta pihasta kaadetusta lehtikuusesta tekemä pöytä, painaa ihan muutaman kilonHymy:

IMG_0396_1-normal.jpg

Samalla, kun kameran kanssa ulos pääsin, kiertelin puutarhassa muutenkin sen ihmeitä kuvailemassa.

Ensimmäisenä kameraan osuivat ihanat pionit, joista vasemmassa reunassa olevat ovat varmaan ainakin 50 vuotta vanhoja. Alimman kuvan pionit olemme itse istuttaneet edellisen asuntomme pihaan Anttilasta ostettuina juurakkoina ja siirtäneet ne tänne muuton yhteydessä:

IMG_0408_1-normal.jpg

IMG_0400_1-normal.jpg

IMG_0402_1-normal.jpg

Sitten oli vuorossa jänisten talvella täysin syömä omenapuu, joka kuin ihmeen kaupalla kasvaa silmissä. Siitä kun ei talven jälkeen ollut jäljellä kuin pelkkä ranka:

IMG_0398_1-normal.jpg