Plikka selitti tässä päivänä yhtenä, että mun pitää käydä ajokortin kakkosvaihe kesäkuuhun mennessä! Mä käyn sen siinä samassa talossa, missä mä olen töissä, kun se autokoulun miäs käy meillä joka päivä syömässä ja höpöttämässä.

"Joko ilmoittauduit kurssille? Niitä ei välttämättä ala sopivasti ja ne täyttyy nopeasti. Käypäs nyt heti ilmoittautumassa." No joo joo, mää sanon sille Teemulle, kun se tulee syömään huomenna, että mää ilmoittaudun." Hei ihan oikeasti, et sinä voi toisen ruokatunnilla ilmoittautua ihan noin vain. Jospa nyt ottaisit netistä selvää koska niitä kursseja alkaa. Sillä jos et ajoissa käy kakkosvaihetta, menetät korttisi."

Tästä on nyt viikko eikä vieläkään ole tapahtunut mitään. Joten äitee tänään selvitti, koska kurssit alkaa ja ilmoitti plikalle. Koska periaatteessa meidän rahat menee kankkulan kaivoon, jos hän korttinsa menettaa saamattomuutensa vuoksi. Nyt sitten keskustellaan siitä, ilmoittautuako siellä tiskillä suoraan vai netissä olevan linkin kautta. Se tiski kun on töistä 10 metrin päässä toisella puolella rappukäytävää.

On sentään ravintolapäällikön kanssa sopinut, että voi olla pitää kurssien ajan taukoa töistä ja pidentää illasta sitten päiväänsä.

Kait mun täytyy taluttaa plikka kädestä pitäen ilmoittautumaan paikan päälle.