Isäntä lähti taas tänä aamuna Turun rannikolle pilkille kahden ystävänsä kanssa. Tällä kertaa tarkoitus on tulla tänään myös takaisin.

Kuskin kanssa lähtö oli sovittu klo 02.15, kun piti olla kolmatta hakemassa puoli kolmelta kymmenen kilometrin päästä. Illalla vielä kuului komentavan puhelimessa tätä kuskia, että ET SITTEN MYÖHÄSTY, SILLÄ TIMO ODOTTAA MEITÄ PUOLI KOLME. Joten isäntä meni nukkumaan yhdeksältä, heräsi aamuyöllä puoli kaksi, keitti kahvia, käytti Tiitusta pihalla ja kuski ilmestyi paikalle sovitusti. Tässä vaiheessa hän avasi makuuhuoneemme oven ja työnsi Tiiituksen sinne. Ja alkoi sen päiväinen ravaus kuistilta pihalle, eteiseen, höpötys pihassa, auton peruutus, toisen auton siirto pois tieltä, selitys selitys selitys.... Ja tämä meidän adrenaliinipakkaus Tiitus makuuhuoneessamme kommentoi jokaista ääntä minkä ulkoa kuuli. Sillä nämä isännäthän olivat päättäneet ottaa matkaan mukaan peräkärryn, johon sijoitettiin kolmen miehen pilkillä tarvitsemat pulkat ja reput, että itsekin autoon mahtuisivat. Mutta sitä peräkärryähän ei voinut tyhjätä, siirtää tai pulkkaa siihen nostaa illalla vaan kaikki piti tehdä kahden aikaan yölläHuuto. Lopuksi tömps tömps tömps rappusia ylös, sisälle ja makkarin ovesta ilmoitus, että me lähdetään nyt! Niinkuin en sitä ollut jo kuullut ?!? 

Ja lupasi vielä eilen, ettei sun tarvitse yöllä herätä, kun me lähdetään, sillä kyselin, että meinaatteko juoda yöllä meillä kahvit ennen kuin lähdette ajamaan ajatellen etten sitten tietämättäni pöllähdä keittiöön yöasussani vieraan eteen. Mitäköhän tarkoitti heräämisellä?