Istuskelen töissä ja kuuntelen samalla Tampereen paikallisradiota, jossa keskustellaan kuinka lapsille tulisi selvittää netissä käyttäytymisen etikettiä.

Kun plikka oli nuori ja meillekin se ensimmäinen tietokone hankittiin, ei tullut mieleenkään antaa sitä hänen omaan huoneeseen vaan se oli "yleisessä tilassa". Samoin kerroin hänelle, että tietyin välein hänen tulee näyttää minulle mitä kuvia on laittanut itsestään näytille. Ja sitten ne poistettiin yhdessä, mikäli ne mielestäni olivat liian paljastavia.

Eilen hymyilytti meidän muka-aikuinen. Lähdimme isännän kanssa sisarensa synttärikahville ja koska olimme visiitistä aiemmin keskustelleet plikan kanssa ja hän isoon ääneen selittänyt, että mää ehdin sitten vasta klo 16:sta jälkeen vähäksi aikaa ja menen iltatöihin klo 19. En sitten ehdi olla kauaa. Ajattelimme, että soittaa töistä päästyään. No soittihan hän:

"Ootko sä jo kotonä äiti?" - Mutta tänäänhän on sunnuntai, en mä ole töissä. Ja me ollaan täällä Annella kahvilla.

 "ETTE SITTEN VOINUT MULLE ILMOITTAA!!!!" - Mutta sinähän sanoit, ettet ehdi kuin hetkeksi, kun pääset neljältä ja menet taas seitsemään. No hyppää nyt heti autoon ja aja tänne niin ehdit juoda kahvit vielä. -

"EN MÄ ENÄÄ VOI, KUN SE JA SE TULEE MULLE KÄYMÄÄN." - No mene kulta kotiin muutamaksi tunniksi lepäämään ennen kuin menet yöksi töihin. Nähdään huomenna. -

Niin että huopaa ja souvaa tässä sitten.