Toissa viikon keskiviikkoisen päässä humisee omituisesti kommenttini jälkeen heräsin siihen, että ambulanssimiehet häärivät ympärilläni ja kyselivät asioita. Ja niin sitä sitten lähdettiin taas kohti TAYSin ensiapua Acutaa.  Siellä kuuden käytävällä maatun tunnin, yhden verikokeen ja viiden minuutin lääkäritapaamisen jälkeen, sain loppuviikon (3pv) s-lomaa ja luvan soittaa kotiin, että tulkaa hakemaan. Onneksi olin ottanut seuraavan viikon sitä pihatyölomaa.

Diagnoosi oli epileptinen kohtaus, joka kuulemma tulee yli puolelle aivoverenvuotoon sairastuneista. Nyt sitten ensi viikolla menen eeg-tutkimukseen ja joulukuun alussa magneettikuvaukseen, jotta saavat selville, oliko epilepsiaa ja tarvitsenko lääkitystä.

Mutta kyllä se siitä. Enemmän tässä harmittaa taas annettu autolla ajokielto -P..KELE!

SilmäniskuJa sitten selätysvoitto isännästä saavutettu! Maanantaina menemme tutustumaan mahdolliseen uuden lappalaisemme emään ja mikä mukavinta, että myös pentueen isä on nähtävissä. On kuulemma tullut seksilomalle tuolta läntisestä naapurista. Kiva, että voimme siihenkin tutustua. Pennut syntyvät kuulemma jo viikolla 51/52. Joten kenties sitä ollaan sitten vauvalomalla maaliskuussa...

Nyt jatketaan joulun odotusta.