Kävin Taysissa jälkimmäisen leikkauksen haavakontrollissa ja sain terveen paperit eli poistivat seurannasta. Sain myös autolla ajoluvan takaisin, eikä episodi jättänyt mitään rajoitteita. Saa elää ihan normaalia elämää tästä eteenpäin JIPPII!

Kun olisi saanut itse pitää sen terve-todisteen (se piti luovuttaa kuitenkin viereisen huoneen sairaanhoitajalle arkistoitavaksi).Olisin voinut sitä heilutella seuraavan mielentilaani päivittelevän edessä. Että mullapa on todiste, että olen terve. Silmänisku Aivan kuten veljeni kanssa heiluttelemme tai ainakin uhkaamme heiluttaa ajokorttejamme äitimme edessä hänen kohdellessa meitä viisikymppisiä kuin kakaroita.

Plikalla on päivärytmi karaoke-emäntä hommiensa ja iltajuoksujensa takia ihan sekaisin. Viime yönäkin yhden aikaan tulla tupsahti sänkyni viereen esittelemään jotain netistä löytämänsa vuokrakämpän ilmoitusta. Tämän jälkeen puhui ja räkätti puhelimessa kuin kello olisi yksi päivällä. Ihmettelen tämän päivän tyyliä soitella aamuyöstä kapakasta kotiutumisen yhteydessä toisillensa. Tosin viime öinen soittaja oli oman ikäiseni (47v.) mies, joka eronsa jälkeen yrittää ilmeisesti löytää omaa nuoruuttaan pyörimällä näiden parikymppisten tyttölöiden kanssa kapakoissa. Tekisi mieli äitinä hänelle soittaa, ETTÄ HAE OMAN IKÄISTÄSI SEURAA!!!Huuto

Isäntä heräsi neidin pulputukseen, sillä olohuoneeseen on makuuhuoneestamme parin metrin levyinen oviaukko. Pyyntöihin ja lopulta ärjäisyihin mennä höpöttämään omaan huoneeseensa yläkertaan plikalta ei saanut minkäänlaista reaktiota. Ja höpötys, räkätys ja juoruilu jatkui. Kahden aikaan yöllä sitten nousin sanomaan, että mene vaikka vessaan elämöimään, jotta saisimme nukkua. Aamulla meidän kello soittaa nimittäin viideltä, joten jäi taas yöunet lyhyiksi. Sinne jäi sitten nukkumaan minun sänkyyni lähtiessäni töihin seitsemän aikaan. Muka-aikuista vauvatti...

Nyt jo alkaa toivoa, että löytäisi jo oman asunnon, on se hänen elämän tyyli sen verran häiritsevää.  Tällä tyylillä kyllä tämä äitikin vieraantuu omasta kullan musustaan... Tuntuu että huushollissa ei ole muita kuin tämä neitokainen asioineen, tapoineen ja tarpeineen.

Äärgh!