25.1.2010

Kauppareissulla plikan kanssa, päähäni alkoi sattua ja sen sisällä kohisi kuin olisin seissyt vesiputouksen alla.  ILmesesti olin  siinä odotusohvalla pitänyt jonkinlaista valitusta, sillä pari ihmistä pysähtyi kysymään tarvitsenko apua? Soitin plikalle, että tule tänne ja soita ambulanssi, kaikki ei ole hyvin.

Sillä reissulla olen edelleen, ambulanssi vei TAYSiin ensiapuun, johon jäin reiluksi kuukaudeksi. DIagnoosi oli aivovaltimon aneyrysma, joka puhkesi ja vuosi.

Nyt puuttuu puolesta päästä kallon luu, joka piti ottaa pois, etten saa aivoinfarktia aivojen turvotuksen takia.

Lisäksi sain vielä jostain aivokalvon tulehduksen, vettä keuhkoihin sekä pari rankkaa vatsatautia, ilmeisesti ensin antibioottiripulin ja sitten pahamaineisen noro-viruksen.

Koko ajan tässä mennään onneksi eteenpäin.

odottelen aikaa kalloluun takaisin laittoleikkaukseen, joka toivottavasti toteutuu kesäkuussa.

Töihin olisi kova hinku. Kotona kaikki päivät yksin on pitkäveteistä jq kaikki sosiaaliset kontaktit ovat melkein katkenneet. Tietysti lukuunottamatta lähieisintä perhepiiriä.

TOiveenä olisi, että töihin pääsisi  ihmisten ilmoille mahdollisimman pian. Kunnon kohotus operaatio on tethtävä vielä ennen sitä.  Kyllä menee sängyn pohjalla huonoon kuntoon...

 

Painoa on pudonnut tammikuussta 20 kg. Joten dr. Phil´ä lainatakseni, varsinainen "ultimate weight solution." Harvapa taitaa laihtua sängyssä makaamalla.