Tässä soffalla istuessa iskee taas voimattomuuden tunne. No voi siihen olla syynä tämä flunssakin, joka pisti pariksi päiväksi saikkulle.

Kuukausi muuton jälkeen joka nurkassa on pino epämääräisiä paffilaatikoita ja jätesäkkejä. Pakatessa tuli sitten kuitenkin kiire ja suurin osa tavaroista tungettiin laatikkoon vähemmän järjestyksessä.

Minähän olin etukäteen suunnitellut organisoidun, järjestelmällisen muuton, jonka jälkeen kahdessa viikossa kaikki olisi paikoillaan ja autot tallissa tavaroiden sijaan. Muuttopäivä saapui ja vapaaehtoisemme tulvivat kämppään sisään ja VOT tavarat oli autossa sisällä ja matkalla uuteen "vanhaan" kotiin, vuokrasimme nimittäin vanhempieni omakotitalon.

Ei asiaa tietystikään helpottanut se, etteivät vanhemmat tavaroineen muuttaneet pois kuin vasta viikon jälkeen, joten omakotitalossa puikkelehti 5 aikuista ja kaksi koiraa ja useimpina päivinä myös veljeni kahden huushollien tavaroiden välissä. Sitten koitti vanhempien muuttopäivä ja vielä nytkin kuskataan heidän tavaroita tuohon puolen kilometrin päähän uuteen kotiinsa. Siis kaiken heille turhan he vain jättivät meille. JIPPII! Lisää tavaraa meille.Päättämätön