Aamulehdessä on tänään 30%:n mattoalennuskuponki Kodin1:ssä. Mummu antoi omasta lehdestään toisen ja niin lähdimme plikan kanssa matkaan, mummu ja pappa lyöttäytyivät mukaan.

Tämän lisäksi siellä oli kinkkupingo klo 11. Lattiaan oli laitettu 50 numeroa, niillä piti seistä, jotta sai osallistua. Jo varttia vaille 11 seisoimme siellä 46:n muun kanssa numeroilla, ei tullut kinkkua ei. Itku Se nyt piti arvatakin. Vähän hymyilytti itse kutakin siellä töröttäessämme vartin pitkin käytävää.

Paluumatkalla poikkesimme Cittariin, joulua sielläkin aloiteltiin. Joululaulut soi, joka mutkassa jaettiin erilaisia maistiaisia, pihalla oli soppatykillinen riisipuuroa kanelisokerilla ja luumurusinakeitolla. Oli muuten hyvää.

Kyllä on joulupukilla kiire, kun jokaisen kauppakeskuksen joulun avauksessa pitää olla.Silmänisku

Illalla menemme plikan kanssa katsomaan Twilight Uusikuu - elokuvaa. Se on se pääasiassa teinien ihannoiman vampyyrin, ihmistytön ja ihmissuden kolmidraamarakkaustarinan toinen osa.  Teininä, 70-luvulla, minäkin tykkäsin draculaelokuvista. Tässä tarinassa on sekä vampyyrien että ihmissusien legendat viety uusille urille. Viimeinen näistä kirjoista on tällä hetkellä luennassa.